Ditt lokale bilverksted!

Antirustbehandling

I mange områder ødelegger klimaforholdet bilparken. Forbruket av sand og salt på vinterstid øker fra år til år, noe som gjør at også nye biler ruster kraftig i Norge. De aller fleste biler er utviklet og produsert for bruk under andre klimatiske forhold enn vårt, der bilprodusentene har sine store markeder. Derfor er det viktig med ekstra behandling mot rust i Norge.

Understellsbehandling med Tectyl er en tillitssak, og prosessen tar tid. Det er viktig at hvert ledd i prosessen utføres grundig, og at det ikke tas noen snarveier.

Vi tilbyr fire forskjellige typer antirustbehandling understell.

Ta gjerne kontakt med oss for vurdering, kontroll og behandling.

Komplett behandling

Hjul demonteres og hele bilens understell rengjøres med høytrykksvasker, innerskjermer demonteres og hjulhus rengjøres. Tørkes og kontrolleres. Eventuelle skader utbedres før behandling. Bilens hulrom som bjelker, terskelkanaler, stolper, dører, panser, forsterkninger i motorrom og bak luke behandles med et tynt penetrerende Tectyl produkt som trenger inn og beskytter punktsveis, plateskjøter og innvendig kanaler. Understell, chassis og hjulhus behandles med det samme tynne penetrerende stoffet, innerskjermer monteres. Deretter legges et tykt, forseglende og slitesterkt Tectyl produkt. Bilen må ettertørkes før vask og etterkontroll.

Etterbehandling – Kontroll

Dette er en behandling for biler som har vært inne til komplett behandling 3-4 år tidligere. Her gjør vi det samme forarbeid med full rengjøring av understell, samt demontering av innerskjermer og deksel. Tectyl behandlingen blir tilpasset hver bil, alt ettersom hvilken slitasje som har forekommet på bilen siden siste behandling.

Underbehandling

Samme forarbeid med full rengjøring av understell, samt noe demontering av innerskjermer og deksel. Understell, chassis og hjulhus behandles med et tynt penetrerende Tectyl-produkt. Deretter legges et tykt, forseglende og slitesterkt Tectyl-produkt. Hulrom og kanaler blir ikke sprøytet.

Hulromsbehandling

Områder som er nødvendig for behandlingen rengjøres. Hulroms behandling omfatter dører, stolper, forsterkning i panser og bagasjelokk/bakdør. Terskelkanaler, alle kanaler på understellet. Bærebroer /vanger og opphengs detaljer. Hjul bue foran og bak.

KONTAKT OSS FOR PRIS >>