Ditt lokale bilverksted!

Riis-bilglasslogo

Vi skifter alt av bilglass for alle.

Her på Sørumsand har vi alltid skiftet bilglass og reparert steinsprutskader i frontruter. Uansett bilglasskade, så kan du komme til oss.

Vi reparerer og har avtale med alle forsikringsselskaper.

Har du steinsprutskade eller sprekk i frontruta?

Riis Bilglass

Som medlem av Riis Bilglass kan du føle deg trygg på at din bil er i gode hender. Vi etterlever Riis sine høye krav til standarder og kompetanse.

Jeg har fått steinsprut, hva nå?

Hvis uhellet først er ute, så er det bare å ta kontakt, eller komme innom. Vi hjelper deg raskt! Dersom det bare er steinsprut så kan den repareres. Men ikke vent med det, den kan sprekke! I så fall må ruta byttes. Fort deg bort til oss, så kan vi sjekke det!

Fyll ut skademelding

Fyll ut skademelding og ta med til timen. Selvfølgelig må du ikke gjøre det før timen, vi kan hjelpe deg når du kommer. Men hvis du har dårlig tid så lønner det seg å gjøre det først! Trenger du veiledning til utfylling av skjema så er det bare å ringe oss på 63 86 67 67

Last ned skademelding Bilglasskjema her >>

Gratis reparasjon av steinsprut

De fleste glasskader er steinsprutskader, og dersom ruta ikke er sprukket så kan den i de fleste tilfeller repareres. Dersom du har del- eller fullkasko så er dette kostnadsfritt og kan utføres mens du venter.

Skifte av frontrute

Dersom frontruta er sprukket eller så skadet at det ikke kan repareres, må glasset skiftes ut. Dette gjør vi på en rask og effektiv måte med moderne hjelpemidler. Vi benytter kvalitetsglass og limprodukter fra Bilglassgruppen. Dersom du har del- eller fullkasko er det kun egenandel på dette.

Er det behov for kontroll og kalibrering av førerassisterende systemer?

Mange nye biler har en rekke førerassisterende systemer i bilen og i frontruta. Kjørebanekamera, skiltgjenkjennelsekamera, regnsensorer, og andre sensorer og radarsystemer. Vi i Riis Bilglass har utstyr for kontroll og kalibrering av dette. Dette utføres i henhold til bilprodusentens krav.

Knust siderute eller bakrute?

Det fikser vi opp i! Ikke fortvil, det er bare å komme innom. Dette er som regel en annen glasstype enn frontruter, de eksploderer og går i «1000 biter». Utskifting og rengjøring av knust glass ordner vi raskt og profesjonelt. Det dekkes også av forsikring.

Spylervæske-avtalen

Vi fyller opp med gratis spylervæske.

Det eneste du trenger er å be om det!

Er det noe du lurer på? Har du forsikringsdekning? Kontakt oss, så kan vi sjekke det for deg!