Ditt lokale bilverksted!

Vi er ditt lokale Mekonomen godkjente elbilverksted – (og reparerer også selvfølgelig hybridbil).

Hva betyr godkjent elbilverksted?

Det innebærer at vi har sikret oss kompetansen og har de riktige verktøyene, – og at vi tilfredsstiller nødvendige myndighetskrav for å kunne serve elbiler. For å bli et Mekonomen godkjent elbilverksted må verkstedet oppfylle en rekke kriterier, slik at du som elbilfører skal bli ivaretatt og du kan føle at du leverer bilen i trygge hender.

Nå begynner de eldste elbilene å bli noen år, og vi ser at vedlikeholdet øker. Selv om en elbil har færre bevegelige deler, så har den fortsatt behov for regelmessig vedlikehold. Mange av bilens komponenter som f.eks. understell og bremser har mye til felles med fossile biler, og må holdes i orden.

Verkstedet har utvidet med mer kunnskap og kursing rundt elektriske biler. Vi har investert i nødvendig verktøy og kompetanse for å kunne ta på seg større oppgaver knyttet til elbiler. Foruten krav til mer kurs og mer verktøy, har tekniker gjennomført en kunnskapstest for å bli sertifisert til ordningen. Dette gir deg en ekstra sikkerhet for at nødvendig kompetanse finnes i verkstedet.

Service på elbil

Fra kr. 1990,-

Elbilservice inneholder service kontrollpunkter og arbeid med å skifte kupèfilter. (Kupèfilteret kommer i tillegg.) Annet arbeid, deler og væsker kommer eventuelt i tillegg etter avtale.

(For service på Tesla, ta kontakt for pris.)

Du kan også som tillegg få hjelp med:

  • feilsøking på elektriske systemer og komponenter
  • karosseri- og rustkontroll
  • kontroll og vedlikehold av bremser
  • reparasjoner og utskifting av deler

MekoService 5+E 

Har du en elbil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er vår nye MekoService5+E et godt valg.

Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene.

Tar du en MekoService5+E hos Mekonomen så tar vi en grundig inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer bytte av kupéfilter og ettersyn av viktige komponenter, både i for- og bakstilling, bremser etc. Pris på denne servicen er fra 1 990,-.

BESTILL MEKO SERVICE 5+E >>

EU-kontroll elbil

EU-kontroll betyr at bilen skal kontrolleres og godkjennes 4 år etter førstegangsregistrering.

EU-kontroll elbil kr. 1.295,-

BESTILL TIME HER >>