Ditt lokale bilverksted!

Vi ønsker å være ditt lokale bilverksted for elbil og hybridbil, og har kompetanse på området slik at du kan få hjelp der du bor! Dine fordeler hos Mekonomen Bilverksted er rask og profesjonell hjelp lokalt. Samme lave priser, ingen elbil tillegg som mange har.

BESTILL TIME >>

På vårt verksted har vi kompetente fagfolk som er godt kurset både på elbil og hybridbil. Vi utfører både service og EU-kontroll på din elbil, slik at du beholder bilens garantier.

Service på elbil

Elbilservice inneholder service kontrollpunkter og arbeid med å skifte kupèfilter. (Kupèfilteret kommer i tillegg.) Annet arbeid, deler og væsker kommer eventuelt i tillegg etter avtale.

Du kan også som tillegg få hjelp med:

  • feilsøking på elektriske systemer og komponenter
  • karosseri- og rustkontroll
  • kontroll og vedlikehold av bremser
  • reparasjoner og utskifting av deler
Pris fra kr. 1990,-

(For service på Tesla, ta kontakt for pris.)

MekoService 5+E 

Har du en elbil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er vår nye MekoService5+E et godt valg.

Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene.

Tar du en MekoService5+E hos Mekonomen så tar vi en grundig inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer bytte av kupéfilter og ettersyn av viktige komponenter, både i for- og bakstilling, bremser etc. Pris på denne servicen er fra 1 990,-.

BESTILL MEKO SERVICE 5+E >>

EU-kontroll av elbil

EU-kontroll betyr at bilen skal kontrolleres og godkjennes 4 år etter førstegangsregistrering.

EU-kontroll elbil kr. 1.295,-